Z technických důvodů je kamenná prodejna 29.3. a 30.3. uzavřena. Budeme se na Vás těšit opět od 2.4.. Tým Tvojehodinky.cz

Nové prostředí s rychlým průchodem

Už samotné prostředí prošlo výraznou grafickou úpravou: je čistší, přizpůsobené mobilním zařízením a plně responzivní. S novým vzhledem jde ruku v ruce logika zákazníkova pohybu procesem platby, aby byl co nejrychlejší a v cestě stálo co nejméně překážek. „To bylo naším hlavním cílem,“ vysvětluje ředitel společnosti Jakub Ouhrabka. „Každý nápad jsme zkoušeli na omezené skupině uživatelů, pak jsme ho podle výsledku buď rozvíjeli a aplikovali, nebo se vrátili zpátky.“

Brána uživateli usnadňuje i situace, v nichž se kupující dostane do problému (například si uvědomí, že u sebe nemá platební kartu nebo z ní špatně opíše CVC kód) nebo si rozmyslí zvolenou platební metodu. V takových případech má kupující snadnou možnost udělat krok zpět a vybrat si některou z alternativ. 

Novinkou je také možnost vybrat si způsob platby odlišný od toho, který si uživatel zvolil v e-shopu. Může se totiž například stát, že si až na platební bráně uvědomí, že pro něj na desktopu bude jednodušší zaplatit pomocí QR kódu.

Široký výběr platebních metod

Platebních metod nabízí brána Comgate velmi širokou škálu – počínaje klasickým bankovním převodem přes platby kartou a pomocí QR kódu až po odložené platby. Způsob známý jako BNPL (buy now, pay later) je na ní dostupný prostřednictvím tří poskytovatelů, k Mallpay a PlatímPak přibyl na začátku června také Twisto Pay. Podle dat právě od společnosti Twisto může rozšíření nabídky o odložené platby zvýšit frekvenci nákupů na e-shopu i jejich hodnotu až o čtyřicet procent, poměr dokončených plateb vylepší až o čtvrtinu.

Nejen proto, aby nabídka nebyla nepřehledná a orientace v ní byla pro kupujícího co nejsnazší, je brána naprogramována tak, aby se přizpůsobovala. Znamená to, že se její vzhled liší podle situace – pracuje s parametry jako výše platby nebo zařízení, na kterém ji má uživatel otevřenou.

Její vývoj přitom zdaleka není ukončený. K tomu, aby byly funkce platební brány stále lepší, slouží i možnost zanechání zpětné vazby. Každý kupující může svou zkušenost s ní ohodnotit, případně zanechat připomínky. „Už jsme z tohoto odkazu získali několik skvělých postřehů, na které bychom jinak neměli šanci přijít,“ zdůrazňuje význam této funkce Ouhrabka.

A jaké novinky čekají platební bránu Comgate v nejbližší budoucnosti? V přípravě je možnost bezúročně rozložit platbu na třetiny, do konce roku je v plánu implementace splátkového prodeje.

Novinky v platební bráně Comgate

  • nové grafické prostředí a logika průchodu bránou
  • nejširší nabídka platebních metod včetně odložených plateb
  • snadnější návratové funkce
  • QR platby s okamžitým potvrzením zaplacení
  • přizpůsobení se brány situaci a zařízení
  • možnost zpětné vazby
Autorizovaný prodejce

Autorizovaný prodejce

Garantujeme pravost u nás zakoupeného zboží, jsme autorizovaní prodejci značek uvedených na našem eshopu.
Záruční i pozáruční servis

Záruční i pozáruční servis

Kompletní hodinářský a zlatnický servis šperků, hodinek, hodin a budíků a dalšího hodinářského a zlatnického zboží u nás zakoupených.
Doprava zdarma od 1000 Kč

Doprava zdarma od 1000 Kč

Doprava zcela zdarma nebo od 60 Kč. Možnost osobního odběru nebo vyzkoušení na naší kamenné prodejně.
Kamenná prodejna ve Vlašimi

Kamenná prodejna ve Vlašimi

Přes 30 let vlastníme kamennou prodejnu v samém srdci Vlašimi, kde Vás rádi obsloužíme.