Spojení dvou ikon PRIM a slavnosti LEGENDY se odráží v limitované edici s pouhými 60 zhotovenými exempláři.

Slavnost LEGENDY:

„Vše začalo inspirací ze dvou fotografií v roce 2011. Následovaly dva roky příprav a v roce 2013 se uskutečnil první ročník. Malými krůčky stále jdeme dopředu. Pracujeme, budujeme, bojujeme, snažíme se. Slavnost LEGENDY má za cíl přinášet radost, vzpomínky, inspiraci, sny a uvědomění si, že je nám krásně. Myslíme na život, ekologii, rozvoj. Máme pro co žít, co studovat a za něčím jít. A proto v roce 2024 vzniká první limitovaná edice hodinek PRIM věnovaná památce českým letcům RAF. Hodinky pro nadšence do automobilů, historie a designu.“

O modelu

Multifunkční hodinky s chronografem jsou vyrobeny z broušené ušlechtilé nerezové oceli 316L a následně upravené metodou IPB v nové matné šedé barvě. Do pouzdra je vsazen švýcarský quartzový strojek s chronografem kalibr Ronda 5030.D s upraveným černým datovým věncem, tak aby byl zachován tmavý design číselníku. Víčko hodinek je vyrobeno z leštěné ušlechtilé nerezové oceli doplněné o státní symbol Českého lva, kterého doplňuje popis s odkazem a věnováním památce českým letcům RAF.

Letošní tématika přehlídky Legendy je Anglická noblesa, a proto jsme zvolili zdobení se zlatými akcenty, které dodává jinak sportovnímu modelu tematickou vznešenou podobu.
Voděodolnost 10 ATM a šroubovací korunka, je již u sportovního modelu PRIM samozřejmostí. Originálně je také vyrobena plaketa umístěná na boku pouzdra s individuálním číslem limitované edice. Pod odolným antireflexním safírovým sklíčkem je umístěn propracovaný matný černý ciferník, doplněný chronografem s bílými kruhovými stupnicemi, který dokresluje automobilový nádech tohoto modelu.

Ručka chronografu je vyvedena rovněž ve zlaté barvě (upozorňujeme, že velká zlatá ručička slouží jako ukazatel chronografu-stopek, nikoliv jako sekundová ručička hlavního času hodinek). Sportovní vzhled hodinkám dodává odolný černý kroužek s CNC rytím minutové škály. Délka měření je znázorněna v čítači na pozici 9 hodin (měření do 30 minut). V číselníku na pozici 4 hodiny se nachází datumové okénko.

Sekundová ručička hlavního času je umístěna na subciferníku na pozici 3h. Na pozici 6h je umístěn čítač hodin chronografu (měření až 12 hod). Hodinové ručičky jsou opatřeny výraznou luminiscenční vrstvou pro lepší odečet času za snížené viditelnosti. Hodinky jsou osazeny hnědým koženým řemínkem s ražbou Českého lva.

Autorizovaný prodejce

Autorizovaný prodejce

Garantujeme pravost u nás zakoupeného zboží, jsme autorizovaní prodejci značek uvedených na našem eshopu.
Záruční i pozáruční servis

Záruční i pozáruční servis

Kompletní hodinářský a zlatnický servis šperků, hodinek, hodin a budíků a dalšího hodinářského a zlatnického zboží u nás zakoupených.
Doprava zdarma od 1000 Kč

Doprava zdarma od 1000 Kč

Doprava zcela zdarma nebo od 60 Kč. Možnost osobního odběru nebo vyzkoušení na naší kamenné prodejně.
Kamenná prodejna ve Vlašimi

Kamenná prodejna ve Vlašimi

Přes 30 let vlastníme kamennou prodejnu v samém srdci Vlašimi, kde Vás rádi obsloužíme.